August 27, 2015

3rd Birthday For Muhammad Uwais


Assalamualaikum w.b.t

Nak cite sikit je mengenai sambutan hari lahir anak bujang i yang ke 3 tahun (22.08.2015).
Memang simple tapi happy.
Sebab simple lagi rasa berbaloi dan puas ati.
Ari jumaat (21.08.2015) i cadang celebrate birthday uwais dekat Wonder Milk, Ioi City Mall Putrajaya.


: tak sempat nk tgkp gambr, lilin dh tiup dulu oleh uwais






Kat situ pun ada tempat playground yang senang anak2 bolei main.
Macam biasa kalo dah mainan depan mata dah xhingat nak makan.
Jawapnye ibu dan ayah la yang makan dulu.








Masing-masing dah tak nak makan. 
Sibuk nak main.
Terpekik melolong la ibunye panggil.
Cukup syarat jer anak2 ibu jenguk tengok rupa ibu yang dh cam singa.












Tengok cik umairah kite.
Main masak2.
Rupa dah cam tak nak alik jer.
Siap suwuh ibu beli set masak2 yang agak2 harganye beribu raban.
Takpe kak.
Main la sepuas hati kat situ.
Sok lusa dah tak cr dah (hihiihihi).













Bila dah penat main, bru la anak2 ibu sibuk nak makan.
Time ibu dan ayahnye dah rs nak alik dan bungkus makanan.





: yummy!!..terngiang2 rs2 muffin nie kt lidah.






Sambil menunggu uwais dan umairah makan.
I dengan uqayla mula la ber'selfie' jap.













Keesokkan ari pulak (22.08.2015) kitaorang bawak ank2 tgk wayang.
Cite pe? cite INSIDE OUT.
Memang sonok la anak2 dpt tgk cite katun dengan tv yang besauu.
Itulah die celebration bezday anak bujang yang bagi i simple tapi penuh bermakna bagi anak bujang i.
Siap anak bujang taknak balik dan nak sambut tengok cite lain (hehehehe).
















Hehehe..
Tak puas lagi anak2 nak tangkap gambar.
Kowang layan kan je la.





Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...