YuP

Cahaya

August 26, 2013

Small Celebration Birthday Party For Muhammad Uwais ( 1 Years Old)



Assalamualaikum w.b.t


Alhamdulilah syukur ke hadrat ilahi anak bujang i dah pun umurnya setahun..Selamat Hari Lahir Sayang!! ke 1 tahun..sekejap jer masa berlalu..rasa happy sangat-sangat sebabnya muhammad uwais dalam masa umurnya setahun nie dah khatam sesi pembelajarannya..mula starting bertatih umur uwais dah 10 bulan, tumbuh 3 batang gigi just ambil masa seminggu sahaja {ketika umur 11 bulan}..memang cepat dan pantas..camnie la hero ibukan..hehehe..terima kasih Allah s.w.t..mempermudahkan segala urusan kami..berkat doa ibu dan ayah setiap hari..



: kek birthday anak bujang yang simple..yg pasti kena letak gambar upin



: suka bebenar uwais dapat kek upin ye sayang


Pertama sekali ibu dan ayah mohon maaf kepada anakanda tercinta muhammad uwais kerna tak dapat membuat majlis sambutan hari lahir secara besar-besaran seperti akaknya..salah satu sebabnya tarikh hari lahir anak bujang jatuh pada hari bekerja so ibu dan ayah hanya sempat hidangkan kek dan hadiah sahaja..sorry yer sayang!!


 
: akaknya yang terlebih x-cited tak sabar makan kek upin..hihihi

: anak manja ayah..

 
Cerita mengenai hadiah anak bujang nie, i dah research dekat sebulan..memang ibunya yang mengidam lebih nak beli barang baby dari brand ARMANI JUNIOR/BABY..so nak dapat barang yang diidamkan itu haruslah beli secara online..delivery barang dapat pun memang lah sebulan lebih...demi anak ibu dan ayah sanggup lakukan apa sahajakan (tapi haruslah berpada-pada, kalo duit ibu and ayah pun gaji siciput sila lah jangan berlagak macam orang kaya..ok..jimat but smart..tui tak!!...kihkihkih}




: botol exclusive dan kasut from ARMANI BABY



Kebetulan hari sabtu kitaorang jalan-jalan and shopping dekat KLCC..ibu mabuk kepayang sikit tengok pakaian baby yang comei-comei dan sweet-sweet tuekan..tapi paling suka nak carikan baju akak dan abangnye..so borong punya borong..last-last husband cakap taknak belikan hadiah mainan untuk muhammad uwais ker?..kena tanya dulu ayahnyer nak bayarkan ke..so dapat green light dari husband..maka memborong pula kami di Toys R Us..dari nak beli mainan untuk anak bujang dah berjangkit nak beli mainan anak dara sekali..berhabis jugak la duit ayahnyer kan..apa-apa pun terima kasih yer sayang..I lebiu U la..huhuhuhuhu

 
: usia 11 bulan tak sampai seminggu dah tumbuh 3 batang gigi



 
: hadiah mainan baru dari kami untuk uwais..
akk siap bagi demo cara nak main kat adik..paham ker uwais... >_<