YuP

Cahaya

August 6, 2012

:: Muka Tembam ::

Assalamualaikum w.b.t

Kat cni nak habaq ckit..hehehe..al maklum ibu mengandung nie masih lagi berada dicni dan masih lagi mampu membuat kerja untuk menaip blog..hahaha..xp jangan tanya i "haik lambatnyer"..actually xlambat pun xp dah blei terberanak la kalo ikutkan kandungan skang nie dah 38 weeks 5 days..cumanye bb dlm pewut i nie xmo kuar g mungkin dah sedap sgt duduk dalam nie {owang kater bb nak menternak lemak} dan makan makanan yang lazat2..semenjak seminggu nie memang ibunyer makan terlalu heavy sangat..jgn tanya naper..coz i pun xtau naper..kalo bersahur tue makan biasa2 jer xp bila berbuka tue mulut nie takkan berhenti mengunyah..kecuali time solat, buang air besar dan kecil jer stop..dah kul 11 pm kan mintak tlg hubie picit2 kan kaki dan pinggang..tue memang rutin wajib hubie lepas solat terawih..hehehehe..i luv u lah~~...jadinyer muka dan badan nie semakin la menembam..gambar nie i amik masa nak otw pergi berbuka posa di RED WOK Restaurant kat Bangi bersama-sama dengan opismate i..memang tembam...walalah~~@@!!





p/s : xsanggup nak upload lagi..nie jer la i paparkan..ihihih