YuP

Cahaya

May 31, 2012

Vacation at Penang


Assalamualaikum w.b.t

This time nak cite ckit pasai kami pegi jalan2 di Penang. Actually manyak gambar yang nak ditangkap xp xsempat sbb terlalu manyak sangat aktiviti yang nak diwat. Actually i pegi sane adalah disebabkan hubie i ada Mesyuarat 5S kat sane sambil ada wat macam2 aktiviti. Hubie duk asyik mengajak maka bercuti la kami sekuarga disana. Sampai abis la duit poket hubie bershopping sakan beli barang i, hubie, anak dara i dan bb dlm pewut nie. Keseronokan bercuti kat sane memang xbolei nak dikira berbanding pergi kat cne tuk bekerja..memang lain kawan2ku..hehehe..ye la dtg cne bercuti bukannya bekerja. Sekali sekala merehatkan minda dan badan ibu yang preggie niekan. So far lei lagi la ibu preggie nie nak berjalan n bersiar2 tempat yg jauhkan. Dari terperuk kat umah. Insyaallah hujung tahun nie kami sekuarga berniat untuk menunaikan umrah..doa2kan kami ye..hehehe

::sampai2 terus nur umairah terjah atas katil::

::cantikkan bilik hotel nie - siap ada sinki basuh pinggan mangkuk gtu::

::almari yg besar - manusia lei masuk nie::


::toilet yg besar siap ngan tab mandi yg mewah::


::masing2 dh mengadap tv - ibu preggie la kne
amik gmbr tuk kenangan::

::pose kat cermin g nampak ibu preggie nie::


::chewah..saje jer nak tunjuk handbag yg baru beli - Bruberry::

::balkoni kat bilik hotel kami - mengadap laut g tue::


::malam dinner - nur umairah cbuk nak pkai seat belt kerusi::

::berhati2 ketika duduk dlm kerusi nyer::

::nur umairah ngah berborak ngan "jiran sebelah"::

::cute sgt - bru pas mkn muffin coklat n tngah
nak menyikat rambut::