May 30, 2012

Liquid Virgin Coconut Oil - Catalyst


Assalamualaikum w.b.t

Untuk entry kali ni i nak share ngan uoll's pasal pengambilan vco yg jenis liquid. Actually baru2 nie customer i order liquid VCO n dier kata memang besh..alhamdulilah i pun dah terikut2 ambil pengambilan liquid vco ini. Jangan salah sangka sebenarnya i dah lama ambil vco nie xp secara capsule coz takut xlalu nak amik yang liquid punya. Mesti tanya so naper i beli yang liquid punya? oleh kerna perut i makin membesar dan i tau khasiat untuk bawah perineum miss V dan  xkut bertambah ada strechmark maka memang amat digalakkan bagi ibu-ibu yang hamil mengambil VCO nie memang banyak khasiat dan insyaallah dipermudahkan untuk proses bersalin..amin..liquid vco catalyst nie memang besh la and xberbau serta harganyer pun berpatutan..kepada sesiapa yg dah wat order i akan poskan sok..yang nak baru wat order pun lei ok..harga lei runding..tew~~tew~~

credit by miss google


Favourite Dessert Nur Umairah & Ibu - Pengat Pisang

Assalamualaikum w.b.t

Tak disangka mana xjatuhnya kuah kalo xke nasi..ingatkan i jer yang minat favourite dessert owang melayu Pengat Pisang..rupa2nya anak dara i pun minat jugak..atas sebab anak i suka sangat makan pengat pisang, maka semalam i masak special tuk Nur Umairah dan suami tercinta. Nak masak pengat nie sonang ajo xsusah pun yg pengting kne ada gula merah, gula, santan, pisang dan secubit garam (bergantung kepada individu punya citarasa)hehehe..nak tambah sagu or pulut pun lei..aritue mama i wat camput ngan pulut memang power..sekuali i wat memang abis licin la..setengah owang suka letak pengat pisang yg sejuk ke dalam peti ais..ikut citarasa masing2..i kedua-duanya suka gak..memang lazat


Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...