March 5, 2012

Melalui Saat-saat Indah Bersama Insan Tercinta

Assalamualaikum w.b.t
Dah lama i tak berceloteh dalam blog nie..hehehhe..masa ini i ngah melayan saat-saat indah untuk menimang cahaya mata yang kedua. So skang kandungan i nak masuk 16 weeks dah (trimester ke-2). Selepas melalui cabaran morning sickness yang teruk, skang i dah boleh makan makanan yang lebih more kepada western food and lauk pauk kampung. Jgn tak tau yang i nie memang kuat makan dah skang..xtau la timbang sok nie naik bepa. Asyik mengketerdarah ajo kojo yer..hhohoho..hopely bb dalam kandungan i chat walfiat walaupun bb kali ini kurang rasa ransangan tendangannya..Kali ini i tak kisah jantina bb dalam perut i nie boy or gegurl, janji sihat and sempurna kejadian...Amin...mood untuk memasak pun dah kunjung tiba..lega hati hubie i..mananyer tak 4 bulan jarang masak untuk hubie atas gara-gara morning sickness yang tahap xlei bau masakan n potong bahan2 masakan terutama potong bawang..alhamdulilah skang dah lei masak untuk suami tercinta..kadang-kadang bosan gak asyik makan kat luar jer..duit pun nak gak kono jimat..arini pagi-pagi suami dah makan nasi + sambal sotong..berselera btui dier...hehehehe..doakan kebahagiaan dan kesejahteraan rumah tangga kami yer bersama zuriat2 kami..hohohho...salam

Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...