YuP

Cahaya

February 17, 2012

Memories With Nu r Umairah

Assalamualaikum w.b.t

Ketika i buka gambar-gambar pic Nur Umairah sewaktu kecik-kecik dlu terasa sekejap jer My Queen dah besau and dah nak ada adik dah..hehehe...kadang-kadang baru i sedar yang Nur umairah adalah anak yang mudah untuk dijaga dah senang untuk difahami..dari baby sehingga la usianya setahun sebulan..hopely adiknya dalam perut nie pun akan macam Nur Umairah..tak banyak ragam. Rindu sangat moment2 time Nur Umairah dilahirkan..syukur sangat2 ke hadrat ilahi di atas anugerah dan hadiah yang tidak ternilai yang diberikan. I really miss this pic..



kecik2 dah manyak bunyi...hehehehe