YuP

Cahaya

June 29, 2012

Semangat Kesukanan Pada Hubi3 LoVe Ya~~~

Assalamualaikum w.b.t

Yesterday i dan anak dara menemankan hubie yg ada pertandingan bowling dengan udak opis beliau..Maka kami semua diangkut oleh suami untuk memberi sokongan padanya. Jadinya memang manyak karenah dan gelak ketawa. Yerla macam2 pael n style nak baling bola bowling. Walaupun suami i nak kata handal tue xder la xp terer gak la..manyak kali strike..xkisah la cara main camner kan..heheh..pe2 pun we oaall's hepy sangat main bowling..hihihiih..walaupun i xjoin..yer la takut lak terberanak plak..hhohohoho..rasa hepy u ader..bila la udak opis i nie nak wat main bowling..lei gak i wakilkan hubie tuk gantikan i..hihihi

: ibunyer yg lebih berpoxing..huhu


: ngah sonok berposing nak jugak amik anset ibu nyer...ermmm

: anak dara ini xlei lenggang dgn ayah nyer

: hubie nak tunjukkan kemachoan nyer bermain..besh!!

June 28, 2012

Pusat Sains Negara

Assalamualaikum w.b.t

Kali ini nak cerita mengenai kami bercuti sehari di Pusat Sains Negara. Tempat ini sebenarnya direquest oleh anak buah husband maka nya kami pun menyelit sama bawa anak dara ini..so cerita pengalaman kami di sana melalui gambar yang sempat dikongsi bersama oleh kami. Next time sesiapa yang xtau nak g maner i cadangkan pergi ke sana. Tak rugi pun bawa anak kat sana coz anak n kita dapat menimba ilmu sains yang selama ini ibu bapa pun xtau atau dah lupa. ok... :)



: anak dara with maklongnye




: ala-ala zaman pop yeh yeh




: anak dara nak wat "peace"



: we call magic room




: nur umairah nak jadi saintis ker





: ramai btui owang yg datang

: pameran jurassic park..special day sempena cuti skool








: anak dara dah lapau..ngah tggu daddy nyer beli nasi ayam


June 27, 2012

My Preparation For 2nd BB - Tungguu!!!

Assalamualaikum w.b.t

Semua tertanya-tanya preparation i tuk 2nd baby nie xder aper2 cerita ker..actually tuk menyambut yg 2nd bb nie lagi meriah dari sebelum nyer..atas faktor dah tau cara2 nak meng'handle"kannya maka preparation tue mestilah lebih dan xkurangnya..hehehe..nantikan cerita lebih lanjut dari i yer..cuma xsempat nak meng'upload'kan gambar yang terlalu banyak sangat..lagi pun skang nie bezy sangat2 dengan kejer..nantikan yer..jangan muak tengok blog i tau..huhuhuu..wasalam