November 1, 2011

My Heart Is Broken Right Now

Assalamualaikum w.b.t

Wah~~~ title post xnak gempak sgt..jgn sesiapa terasa atau senasib sama cam i..hanya sekadar luahan hati i sahaja....hehehehe actually i dapat sgt manyak layanan teguran atau lebih dikategori sebagai digoda oleh suami orang..kadang2 rasa sedih pun ada. Dah ada isteri and anak pun still mata gatal and niat durjana tue nak wat jahat kat i (rasa kat orang lain pun ada yg senasib ngan i)..ermmmm..nak kata perasan or syok sendiri tak pun..siap anta email and msg kat i..nasib baik tak mms..jenuh nak menjawab ngan husband..pe2 pun ingatlah langit tak secerah yang disangka. Walhal rupa nie memang la sempurna xp xder la dikatakan cantik bebenor..wahai kaum hawa/isteri beringat-ingat selalulah anda bahawasanya syaitan itu selalu berusaha untuk meruntuhkan mahligai yang mahu dibina atau sudah dibina...kekuatan iman menjadi pendinding dan pedoman untuk kita sebagai kaum isteri..Ayat-ayat al-quran sentiasa menjadi "novel cinta" ku...wslm





p/s: setiap kali outstation i ingat pesan hubie.."jaga diri elok-elok and jaga air muka saya..xlupa jaga maruah ayang and saya tau"........ (-_-;)


Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...