December 30, 2011

Universal Studio, S'pore - Part I

Assalamualaikum w.b.t

Pukul 9.30 pagi kami dah bertolak ke JB..so sampai pun awal dalam kul 1.15 ptg..atas sebab check in kat tune hotel dalam kul 1.45 ptg maka suami pun ajak kami makan kat Restoran Sekichan Ikan Bakar (depan dengan hotel kami aja).. 








nie la hotel yang kami menginap untuk 3 hari tue..no bad!
















Nur Umairah And Magic Lamp

Assalamualaikum w.b.t

This picture i was taken time kami pergi ke US not United States..hehehe..just Universal Studio, Singapore ajo...take a look Nur Umairah so x-cited dengan magic lamp dier kat Tune Hotel, Danga Bays, JB.






: sampai ayahnyer pun umairah lanyak..xoxox




: cbuk tekan suis lampu..silap2 ibu dan ayah lak kne ganti...hihihi

December 27, 2011

Permintaan Yang Begitu Banyak Terhadap Produk VCO + Collagen

Assalamualaikum w.b.t

Kali ini punya entry simple but dimple...hehehehe..baru balik dari outstation Penang terus i got 10 sms, 4 message on my FB, 2 email from Yahoo and also 5 messages from verbal..untuk customer yang disayangi..i akan melayan permintaan anda untuk mengconfirmkan semula bahawa order yang anda wat masih ada dalam simpanan i dan insyaallah penghantaran akan i hantar secepat mungkin..harap bersabar yek kerana mood untuk bekerja tiada lagi atas faktor kesihatan..hihhii.... :) 


: Produk Vco harga promosi RM35.00

: Harga Collagen still promosi RM55..harga kat atas sewaktu promosi di Karnival..hehe


**Harga masih lagi Promosi just click kat sini yer Harga Paling Murah Bagi Produk VCO + Collagen

December 13, 2011

PROMOSI PRODUK VCO + COLLAGEN DENGAN HARGA YG TERMURAH

Assalamualaikum w.b.t

Wahhh...!! kali ini i buat promosi yang julung-julung kalinya dalam sejarah i menjual produk Catalyst. Atas sebab faktor sayangnya i dengan customer yang lama or baru or yang baru dan teramat2 nak mengcuba produk ini maka i umumkan produk VCO + Collagen dengan harga yang lebih murah..hehehehe

Berikut adalah details nya yer:

Sekiranya customer yang duduk disekitar Putrajaya dan Pinggiran Putra atau i yang menghantarkan barang2 yang customer order akan mendapat harga ini yer:


a) PRODUK VCO (CAPSULES/LIQUID) = RM35.00
b) PRODUK COLLAGEN                          = RM55.00

kalo i hantar melalui post laju berikut adalah harga yang i tawarkan adalah sama tapi without harga postage:

a) PRODUK VCO (CAPSULES/LIQUID) = RM35.00
b) PRODUK COLLAGEN = RM55.00

**NOT INCLUDE POSTAGE PRICE RM 6.00 (SEMENANJUNG) / RM10.00 (SABAH/SARAWAK)

Tempahan bolehlah dibuat sekarang yer..jgn segan or malu2..click just kat cni How To Order Product Catalyst

December 12, 2011

My Photosh00t Part XIV

Assalamualaikum w.b.t










Cara Penggunaan Produk VCO + Collagen Catalyst

Assalamualaikum w.b.t

Cara pemakanan produk VCO + Collagen ini senang sahaja. Mungkin ramai yang terlupa bagaimana cara pengambilan bagi kedua-dua produk ini. Ok, this time i story-mory untuk 2 produk ini dulu yer..next entry i akan tunjukkan cara-cara pengambilan bagi produk Catalyst yang lain pula yer.. :)


CARA PENGAMBILAN DAN PEMAKANAN PRODUK VCO (VIRGIN COCONUT OIL)


Dalam sebotol ini ada 60 biji capsules sahaja. Cara pemakanannya pula ambil 2 biji bagi 1 hari, means 1 biji makan pagi dan 1 biji lagi makan. Kalo takut lupa nak makan, boleh amik siap-siap 2 biji sama ada pagi atau malam. Sebotol produk VCO ini boleh cukup untuk makan sebulan. pengambilan produk ini bergantung kepada hormon masing-masing. Ada customer yang 3 hari sahaja dah tunjuk kesan yang cepat. Refer pada i, sebulan lebih baru ada nampak kesannya. Untuk makluman kesan pengambilan produk ini memulihkan sistem imun dalam badan. Dinasihatkan jangan skip untuk makan produk ini walaupun sehari tau untuk kesan yang lagi memberangsangkan serta kulit yang lebih cantik dan gebu. ok.

 CARA PEMGAMBILAN DAN PEMAKANAN PRODUK COLLAGEN CATALYST


Dalam sekotak produk Collagen Catalyst ada 15 paket so 1 paket lei amik untuk sehari sahaja tau..tak boleh lebih..hehehehe..so caranya senang aja. Letakkan serbuk collagen ini atas lidah dan minum air suam atau air berjus (untuk kesan yang lebih effective). Pemakanan selama seminggu pun dah menunjukkan kesan yang positif. Produk Collagen ini cukup untuk selama 15 hari sahaja. Selamat mengcuba!!! huhuhuhu!!

December 9, 2011

Testimoni Pelanggan Produk Hair Series Catalyst

Assalamualaikum w.b.t

This time i nak berkongsi pengalana customer yang sudah menggunakan set penjagaan rambut iaitu produk Hair Treatment + Hair Revitalizer  daripada keluaran Syarikat Catalyst. One of my customer pun ada baru mengcuba produk ini and siap g komen dalam msg i kater bau produk ini memang best and rambut pun jadi lembut dan berangin. So testimoni yang i nak sharekan ini i amik daripada seller catalyst jugak yang dah jadi wanita berjaya dalam produk catalyst. Tak silap namanya Najah. Orang nya pun kiut miut ajer..hehehe..pengamal produk yang dah lama..memang cantik!!..



*pls click to this pic for more clear*


credit: yatiecatalystperak



p/s: next post i akan bagitahu cara-cara penggunaan produk ini yer..memang besh coz owang yang menulis nie pun dah menggunakannya..hehehehe


December 8, 2011

Family Day's Opis My Hubie at Lumut Perak - Final Part

Assalamualaikum w.b.t

Sebelum balik ke Putrajaya jom kita shopping2 sakan kat Teluk Batik, Perak..hehehe
Place: Teluk Batik, Perak























Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...