December 9, 2010

Melihat Diriku Yang PreggiE

Salam...

Waktu majlis perkahwinan rakan i di Melaka...ramai la rakan-rakan yang melihat diri i yang sedang mem'BOYOT'kan anak yang pertama...Anyway ramai yang kata badan i maintain je n siap ader member i yang tengok kat FB cakap badan i maintain cam dlu walaupun dah preggie...erm...actually berat badan i dah melonjak naik yang teramat sangat sampai menduduki top carta lagi tue...huhuuhuu...mungkin badan nie xnampak sangat kut..berikut merupakan pic candid yang i sempat capture walaupun xberkesempatan untuk bergambar ngan pengantin...so i la yang syok sendiri bergambar kat atas pelamin...Anyway congrat to my frens (KEMAL & Pasangan) Semoga Mahligai yang baru bina ini kekal bahagia hingga ke akhir hayat n dapat BB cute cepat2...insyaallah... 












Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...